"Супи наливаємо у їстівні стаканчики" - українець відкрив кафе у Польщі


Українець Євген Адінцов відкрив кафе вегетаріанських супів-пюре "Soup Culture" у Польщі. Їх подають у їстівному стакані, який випікають на очах відвідувачів. 
Про це він розповів ЗМІ.
"Робити їстівні стаканчики вигадав друг - Кирило Пузенко. З ним і братом Сашею почали створювати піч для їх випікання. Працювали над нею півтори роки. Визначилися з правильними пропорціями тіста, температурою, формою та часом випікання. Потрібно було, щоб стакани не протікали, пропікалися в середині, не були занадто сухі і правильно формувалися. Такі вийшли з третьої чи четвертої спроби", - розповідає Євген Адінцов.






Стакани роблять з муки, масла, льону, кунжуту і приправ. Дріжджі і яйця не використовують.
"Піч стоїть перед людьми. В неї кладуть два шматочки тіста, які склеюються і випікаються. Можна обрати стакан з пшеничної або цільно-зернової муки. Він має об'єм майже 400 мілілітрів. Не псується, якщо тримати у ньому суп упродовж кількох годин. Супи пропонуємо вегетаріанські або веганські. В останні замість вершків додаємо кокосове масло. Щодня готуємо три різні супи-пюре. Усього в меню – 16 різних супів".
Супи-пюре у незвичайних стаканчиках можна спробувати у Києві на Контрактовій площі. Саме там хлопці відкрили перше кафе. Вклали близько $ 15 тис. У Варшаві такий заклад з'явився 7 грудня минулого року на вулиці Панській.

Related

Бізнес 8272418162625441742

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item