У центрі Одеси п'яний високопоставлений співробітник прокуратури влаштував два ДТП - ЗМІ

Водій автомобіля Mercedes зачепив Lexus і Mitsubishi
В Одесі п'яний водій автомобіля Mercedes на розі Дерибасівської та Рішельєвської зачепив припаркований автомобіль Lexus, після чого на наступному перехресті з вулицею Грецькою врізався у Mitsubishi, повідомляє Думская.
Видання із посиланням на очевидців зазначає, що після другого зіткнення водій Mercedes поводив себе агресивно і "махав "корочкою"". У підсумку його відвезли на "швидкій допомозі".


"Він показував посвідчення співробітника – чи то армійця, чи то військова прокуратура. Абсолютно неадекватний, я думаю, що варто під'їхати в приймальний покій, де його освідчують...Зрозуміло, що він п'яний, порушена мова і координація", - розповів очевидець події на ім'я Євген.
Він також зазначив, що другий автомобіль водій Mercedes "зачепив вже на переході", ледь не в'їхавши у пасажирів.

"Водій Mitsubishi блокував йому рух, щоб він не в'їхав у людей", - додав свідок ДТП.
Пізніше видання із посиланням на джерела у правоохоронних органах повідомило, що за кермом Mercedes був високопоставлений співробітник спецпрокуратури.
"Винуватця аварії відразу ж відвезли в медичний заклад для надання допомоги, де попутно у нього візьмуть аналіз крові на наявність алкоголю у крові", - зазначається в повідомленні.
Раніше прокурор Одеської області Олег Жученко повідомив про оголошення про підозру співробітнику прокуратури, який у ніч на 26 лютого, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, збив насмерть жінку в селі Кислиці Ізмаїльського району. Крім того, 2 березня винуватця ДТП звільнили з органів прокуратури.

До цього повідомлялося, що прокурор і співробітник СБУ, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на позашляховику Audi Q7 збили і переїхали жінку 1967 року народження. Її виявили місцеві жителі і доставили в лікарню. Однак потерпіла від отриманих травм померла. Зазначалося також, що водій і його брат поїхали з місця ДТП, не надавши допомоги постраждалій.

Related

Гаряча новина 6961064602960278776

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item