Зловмисника, який зі стріляниною викрав маршрутку у Києві, затримали у Фастові

Викрадача маршрутки, який поранив патрульного, затримали у Фастові
Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив про затримання зловмисника, який на початку березня, погрожуючи пістолетом, викрав маршрутку у Києві.
Як написав Князєв у себе у Twitterчоловіка затримали у Фастові. Він виявився мешканцем Київської області, який звільнився з в’язниці за "законом Савченко".


Нагадаємо, 2 березня, на вулиці Малишка недалеко від АТБ невідомий чоловік, погрожуючи пістолетом, викинув водія з маршрутки з пасажирами та викрав маршрутку.
Пасажири також вибігли з автобуса, коли зловмисник відкрив вогонь.
В кінці погоні злочинець виїхав до залізничної станції Троєщина, однак маршрутка заглохла, і йому довелося бігти.
В результаті стрілянини зловмисника був поранений один чоловік.
Пізніше в поліції повідомили, що якийсь чоловік з великим рюкзаком почав тікати від патрульних, які до нього наблизилися, після чого і викрав маршрутку на вулиці Малишка. Коли автобус рушив, невідомий через лобове скло вистрілив у бік патрульних.
Зловмисник сів за кермо маршрутки і поїхав, продовжуючи стріляти у патрульних. Правоохоронці застосували у відповідь табельну зброю.
По дорозі зловмисник зіткнувся з легковим автомобілем, але продовжив рух. Незабаром він зупинився у приватному секторі, кинув маршрутку і став тікати. На станції міської електрички він поранив у ногу співробітника поліції, який намагався його затримати.
Повідомлялося також, що правопорушник ховається у приватному секторі, а до його пошуків залучили працівників територіального управління поліції, спецпідрозділ і кінологів.
Крім того, поліція оприлюднила фоторобот втікача.

Related

Гаряча новина 6269725221610135443

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item