Порошенко обговорив з депутатами відстрочку траншу МВФ

Президент України Петро Порошенко

Президент провів зустріч з лідерами парламентських фракцій і груп.

Президент Петро Порошенко обговорив з главами фракцій і груп ситуації, які можуть виникнути в разі неотримання траншу МВФ, а також наслідки торгової блокади Донбасу, повідомляє Українська правда.
"На зустрічі був спікер парламенту, прем'єр-міністр, керівники фракцій. Під час розмови переважно обговорювали налагодження роботи парламенту, пошук точок дотику між парламентом і Кабміном. Ми домовилися, що меморандум МВФ буде оголошений, як тільки він буде підписаний. Також ми проаналізували наслідки блокади", - сказала заступник голови фракції БПП Ірина Луценко.
За її словами, поки тривала зустріч, Гройсман виходив на переговори з МВФ. Також після закінчення розмови з депутатами до переговорів з МВФ приєднався Порошенко.
Луценко зазначила, що розгляд питання про надання траншу Україні поки перенесли на кінець березня.
Крім того, під час зустрічі обговорювалися кандидатури до складу ЦВК, а також домовилися, що питання переформатування складу Рахункової палати Верховна Рада розгляне на засіданні 23 березня.
У свою чергу лідери фракцій на умовах анонімності розповіли, що на зустрічі з главами фракцій президент поводився досить спокійно.
"Якщо чесно, зустріч була, щоб зустрітися. Ми вже все це чули. Але добре, що почали нас запрошувати", - зазначив один із депутатів.
Нагадаємо, призначене на 20 березня засідання МВФ відстрочили, щоб оцінити вплив останніх подій на програму співпраці.

Related

Політика 6453906963969516530

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item