Таємниці кремлівського двору: Фейгін розповів про зв'язок застреленого у Києві Вороненкова з родиною Суркових


Денис Вороненков був затягнутий в низку корупційних і кримінальних схем в Росії.


Адвокат Марк Фейгін нагадав, що дружина вбитого колишнього російського депутата Дениса Вороненкова Марія Максакова, мала тісні зв’язки з сім’єю скандально відомого помічника президента Росії Владислава Суркова. Про це він заявив в коментарі одному з українських телеканалів.
"Дружина Вороненкова Максакова була пов’язана з сім’єю Суркова (помічник Путіна Владислав Сурков, – ред.), з його дружиною тісно дружила і я думаю, що саме вона була зв’язною ланкою з Сурковим і депутатством Вороненкова", – припустив Марк Фейгін.
За його словами, найсуттєвіший мотив для вбивства у центрі Києва колишнього російського депутата є у людей, які перебувають в Росії. "Зокрема, російські спецслужби, оскільки він з ними був тісно пов’язаний і пов’язаний був не тільки за службовою необхідністю, він в минулому сам працював слідчим", – зазначив адвокат.
Фейгін також зазначив, що Вороненков був затягнутий в низку корупційних і кримінальних схем – "і сам в них брав участь, і розслідував їх". Це все може бути дуже тісно переплетено в мотивах вбивства. Вони могли послужити підставою для замовників для усунення Вороненкова і замовника треба шукати в Росії, – наголосив Фейгін.
До слова, дружина вбитого Дениса Вороненкова, російська оперна співачка Марія Максакова, яка в минулому також була депутатом Державної Думи Росії, зомліла, коли прибула на місце вбивства чоловіка.

Related

Події у світі 4262235382047683864

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item