Вбитий Вороненков мав інформацію про взаємодію російських спецслужб з Беркутом під час Майдану - Пономарьов

Денис Вороненков
У вбитого екс-депутата Державної думи Дениса Вороненкова була інформація про російські війська спецпризначення та їх взаємодію з Беркутом й іншими українськими силовиками під час Майдану. Про це заявив в ефірі Еспресо.TV колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.
"Більш важливим було те, що Денис володів інформацією про війська спеціального призначення -у нього там були різні знайомі - він розповідав про їх взаємодію з Беркутом, з українським спецназом в період Майдану. І що, швидше за все, вилилося в стрілянину” – сказав він.
Пономарьов додав, що конкретних подробиць не знає і сам подібною інформацією не володіє. Він припустив що Вороненков встиг поділитися цією інформацією із слідчими Головної військової прокуратури України.
Екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова поховали на Звіринецькому кладовищі.
Нагадаємо, що 23 березня в центрі Києва, на розі вул. Пушкінської та бул. Шевченка, кілер відкрив стрілянину по Вороненкову, коли той виходив з готелю зі своїм охоронцем. Екс-депутат помер на місці. 
Слідство розглядає дві версії вбивства: за свідчення у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича і за його участь у розслідуванні резонансної у 2000-х справи Три кити про контрабанду ФСБ РФ.

Related

Гаряча новина 3807028179213954689

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item