Між активістами та суддею Бенедисюком сталася сутичка, він застосував зброю

Голова Вищої ради правосуддя Ігор Бенедисюк здійснив кілька пострілів під час сутички з активістами біля його помешкання.
Як заявляє один з учасників конфлікту Євген Карась у facebook, Бенедисюк намагався наїхати автомобілем на активістів молодіжного руху "Традиція і порядок", які звинувачують його у корупції.
"Суддя Бенедисюк на Осокорках намагався задавити машиною, а пізніше відкрив вогонь з пістолета по активістах молодіжного руху "Традиція і порядок". Активісти прийшли до судді поспілкуватися і розклеїти листівки, що Бенедисюк претендує на високу посаду на держслужбі, займаючись корупцією. Про це активісти сьогодні подали заяву в НАБУ перед візитом до чиновника", - написав він.
"У активістів розбитий фотоапарат, планшет та дрібні ушкодження від тарану бампером", - додав Карась.
З іншого боку, у Вищій раді правосуддя заявили, що на Бенедисюка здійснили напад понад 10 людей у балаклавах і він був змушений зробити попереджувальний постріл у повітря з особистої зброї.
"17 березня пізно ввечері більше 10 вдягнених в балаклави осіб здійснили напад на Голову Вищої ради правосуддя Ігоря Бенедисюка та його дружину біля їх приватного помешкання. І.Бенедисюк викликав поліцію. Водночас з метою самозахисту був вимушений зробити попереджувальний постріл у повітря з особистої зброї", - повідомила речник Вищої ради правосуддя Оксана Лисенко.
На місце події прибула оперативна група поліції, активісти були затримані. Їх доправлено у Дарницьке РУВС.

Related

Гаряча новина 6426903869932502130

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item