В Інституті кардіології не виявили в Насірова невідкладної патології (ДОКУМЕНТ)

Обстеження глави ДФС Романа Насірова в Інституті кардіології імені Стражеска в суботу не виявило в нього гострої невідкладної кардіографічної патології.

Про це йдеться у висновку лікарської комісії Інституту кардіології, який опинився в розпорядженні "Української правди".
"Внаслідок проведених дообстежень (ЕКГ, Ехо-КГ, моніторування артеріального тиску, біохімічного обстеження крові) даних про гостру невідкладну кардіографічну патологію немає", - йдеться в документі.
"Враховуючи відсутність проведеної раніше КВГ та інших об'єктивних даних, уточнення діагнозу не вбачається за можливе, в зв'язку з цим рекомендовано дообстеження в багатопрофільному стаціонарі", - зазначається також у висновку.
Нагадаємо, що раніше адвокат Насірова Олександр Лисак заявляв, що в Інституті кардіології ім. Стражеска не змогли надати висновок щодо стану і діагнозу його підзахисного, оскільки його привезли без медичної документації з лікарні "Феофанія", де він лікувався раніше.
Адвокат також заявив, що лікарі не змогли надати висновок щодо можливості Насірова брати участь у судових діях. Водночас він не згадував про те, що в глави ДФС не виявили гострої невідкладної патології.

Related

Суспільство 7844988841443038324

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item