Порошенко під час переговорів з главою МЗС Німеччини закликав ввести нові санкції проти Москви

Петро Порошенко зустрівся з Зігмаром Габріелем 2 березня у Києві 
Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Габріелем наголосив на необхідності посилити санкції проти Росії через загострення ситуації на Донбасі.
"Глава держави підкреслив, що спровокована бойовиками нова ескалація насильства на Донбасі, визнання документів так званих "ЛНР" та "ДНР", привласнення українських підприємств є черговим свідченням агресії Росії проти України, та вимагає задіяння нових санкційних інструментів з боку ЄС", - говориться у повідомленні, опублікованому на офіційному сайті президента України.
Відзначається, що Порошенко та Габріель "детально обговорили загострення ситуації в районі Авдіївки, спричиненої обстрілами російських бойовиків".
Окрім того, під час зустрічі глава МЗС Німеччини запевнив українського президента у підтримці якнайшвидшого впровадження безвізового режиму з боку ЄС.
Нагадаємо, що міністри закордонних справ України і Німеччини Павло Клімкін та Зігмар Габріель обговорили шляхи досягнення реального припинення вогню на сході України, які передбачають цілодобовий та ефективний контроль СММ ОБСЄ над лінією зіткнення та над неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону.

Related

Політика 7327323902980391501

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item