Колишнього радника з нацбезпеки США звинувачують у приховуванні контактів зі студенткою РФ

Майкла Флінна викрили ще в одному контакті з російською стороною
Колишнього радника з нацбезпеки США Майкла Флінна звинуватили в приховуванні ще одного контакту з російської сторони, повідомляє The Wall Street Journal.
Згідно з повідомленням, Майкл Флінн не повідомив Пентагон про те, що розмовляв зі студенткою, яка має подвійне (російсько-британське) громадянство, на конференції з безпеки у Великобританії в 2014 році, коли обіймав посаду директора Розвідувального управління Міноборони США.
За інформацією співрозмовників газети, йдеться про Кембриджський семінар із розвідки (Cambridge Intelligence Seminar), що проходив у лютому 2014 року і зібрав колишніх співробітників розвідки. Там, як повідомляє газета, Флінн спілкувався зі Світланою Лоховою, яка на той момент була студенткою і вивчала історію російської розвідки.
Джерела видання стверджують, що Флінн не повідомив співробітників служби безпеки Пентагону про бесіду, що відбулася між ним і Лоховою.
Будучи директором Розвідувального управління Міноборони США Флінн повинен був проінформувати представників Пентагону про свої контакти з представниками зарубіжних країн, особливо з таких "ворожих країн" як Росія, підкреслюють співрозмовники газети.
Нагадаємо, радник Дональла Трампа з питань нацбезпеки Майкл Флінн подав у відставку з посади в зв'язку з "наданням віце-президенту та іншим неповної інформації щодо телефонних розмов з послом Росії".
За кілька тижнів до інавгурації президента Дональда Трампа його радник з національної безпеки Майкл Флінн обговорював американські санкції проти Росії, а також сфери можливого співробітництва, з російським послом Сергієм Кисляком.

Related

Події у світі 1001405655138382184

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item