Скандал у Пентагоні: у мережу потрапили фото голих жінок-морпіхів

Жінки у ВМС США

Витік знімків може привести до порушення кримінальної справи.


Міноборони США і слідче управління американських ВМС розслідують повідомлення про публікацію в інтернеті фотографій оголених військовослужбовців, пише The Marine Corps Times.
На сторінці Marines United у Facebook з'явилися знімки жінок під час військової служби, що позують з іншими невстановленими особами.
 
Паблік у Facebook має близько 30 тис. передплатників, серед них діючі морські піхотинці, співробітники ВМС США у відставці, військові санітари і члени Королівської морської піхоти Великої Британії.





 
На цей момент фотографії із цієї сторінки вже видалені.

Командувач корпусу морської піхоти США генерал Роберт Неллер відмовився коментувати перебіг розслідування, проте засудив дії підлеглих.
 
Як заявила представниця ВМС США капітан Раян Алвіс, публікація оголених знімків співробітниць може розцінюватися як порушення Єдиного кодексу військової юстиції США і спричинити настання кримінальної відповідальності.
 
Представник корпусу морської піхоти повідомив Fox News, що як мінімум одна людина залишилася без роботи через поширення мережевого посилання на фотографії.
 
Нагадаємо, високотехнологічний есмінець ВМС США типу Zumwalt зламався під час проходження через Панамський канал. При цьому відомо, що ще до випробувань Zumwalt був несправним.


Related

Суспільство 8515696398594618035

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item