Луценко розповів про "непогані сигнали" у справі вбивства російського депутата


Генпрокурор України Юрій Луценко отримує "непогані сигнали" про перспективи розслідування вбивства колишнього депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова.
Про це він сказав під час перебування у Берліні, повідомляє "Укрінформ".
"Слідство, яке зараз веде столична прокуратура разом із СБУ, поліцією, активно працює у цій справі. Я, звичайно, не можу коментувати, проте фактично двічі на день отримую непогані сигнали про перспективи у цій справі", - сказав він.
Луценко назвав убивство "демонстративною розправою над людиною, яка свідчить проти вищого керівництва Росії та їхніх сателітів".
Керівник ГПУ припускає, що до вбивства причетні звільнені генерали ФСБ. Оскільки загиблий в часи його роботи в силових структурах РФ був причетним до розкриття величезної схеми контрабанди під дахом російських спецслужб.
"У результаті його роботи, як повідомляють російські ЗМІ, звільнили декілька десятків генералів ФСБ, котрі, очевидно, були причетні до цієї помсти", - сказав генпрокурор.
"Постріл у центрі Києва був пострілом у майбутні свідчення Вороненкова міжнародній спільноті щодо ролі ФСБ у політичному та економічному житті Росії", - заявив Луценко.
23 березня Дениса Вороненкова вбили у Києві біля готелю "Прем'єр Палац". Він та екс-депутат Держдуми Ілля Пономарьов свідчили працівникам Генпрокуратури у справі екс-президента Віктора Януковича. У грудні 2016-го Вороненков отримав українське громадянство.

Related

Гаряча новина 4982886000807798314

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item