Порошенко про Насірова: Справу довести до кінця

Порошенко заявив, що справа щодо Насірова має бути доведена до кінця

Антикорупційні органи є незалежними і мають усі можливості для проведення розслідування, заявив президент.

 
Президент Петро Порошенко заявив, що розслідування стосовно голови Державної фіскальной служби (ДФС) Романа Насірова має бути доведене до кінця.
 
Напередодні Насірову вручили підозру в лікарні "Феофанія". Голова Державної фіскальної служби підозрюється в заподіянні збитків на 2 млрд грн. За даними слідства, він приймав необгрунтовані рішення про відстрочення рентної плати за видобуток корисних копалин.
 
"Я переконаний, що створення за участю президента незалежної антикорупційної інфраструктури лише доводить, що вона по-справжньому незалежна і має можливість робити свою справу. Єдине, що вона має бути доведена до кінця - і обгрунтування має бути серйозним", - заявив він.
 
За його словами, антикорупційні органи є незалежними і мають усі можливості для проведення об'єктивного розслідування в цій справі.
 
"Я думаю, що всі рівні перед законом і що незалежні правоохоронні органи мають можливість реалізувати свою справу з дотриманням усіх позицій", - сказав президент.
 
Зазначимо, що в соцмережах висміяли затримання Насірова, так як напередодні приїзду до нього співробітників НАБУ він опинився в лікарні. А коли Насірову зачитували підозру, то він, як стверджують адвокати, був непритомним.
 

Related

Політика 5792355639406542702

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item