В АТО активізувалися ворожі снайпери - штаб

В АТО активізувалися снайпери

За 14 березня поранені троє військових.

 
Штаб АТО у Facebook заявив, що з півночі обстріли позицій сил АТО не припиняються. Разом були зафіксовані 54 випадки відкриття вогню, у тому числі з використанням зброї. забороненої за мінськими угодами.
 
"На Маріупольському напрямку поруч з Мар'їнкою вів вогонь танк, під Павлополем і Чермаликом - міномети калібру 120 мм. Двічі під обстрілами мінометів калібру 82 мм і БМП опинялися опорні пункти у Водяному. В Гнутовому активізувався снайпер", - сказано в повідомленні.
 
На Донецькому напрямку по позиціях під Авдіївкою вівся вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів калібру 82 і 120 мм. Поруч із Зайцевим - зі стрілецької зброї, гранатометів і БТР. Опитне, Піски і Луганське обстріляли з гранатометів і кулеметів.
 
На Луганщині під Кримським бив міномет калібру 120 мм, гранатомети і кулемети. На позиціях під Новоолександрівкою, Жовтим і Новозванівкою активно діяли снайпери ворога.
 
Загалом за добу 14 березня були поранені двоє і травмований один боєць.
 
У ЛНР заявляють про нібито обстріл району Червоного Лиману. У ДНР звинувачують ЗСУ в обстрілі сіл Куликове, Жовтень і Червоноармійське Новоазовського району.
 
Нагадаємо, за минулу добу 13 березня в зоні АТО один військовий загинув, вісім поранених.

Related

Події в Україні 5238446327586264692

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item