Доставку Насірова блокували нардепи - НАБУ

Співробітників НАБУ блокували біля Інституту кардіології ім. Стражеска

Романа Насірова дві години могли доставити до реанімації.

 
Народні депутати протягом двох годин блокували вхід у реанімацію Інституту кардіології ім. Стражеска, куди доставили відстороненого на період слідства з посади глави Державної фіскальної служби (ДФС) Романа Насірова.

Про це повідомляє прес-служба Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).
 
"Народні депутати України, які перешкоджали співробітникам Національного антикорупційного бюро України 4 березня доставити главу ДФС на обстеження у спеціалізований медичний заклад, порушили закон", - йдеться в повідомленні.
 
Факти перешкоджання діям співробітників Бюро зняли на відео.
 
"Дані матеріали будуть передані в компетентні органи з метою надання правової оцінки незаконним діям народних депутатів", - підкреслили у відомстві і попросили нардепів не перешкоджати діяльності правоохоронців.
 
У НАБУ відзначили, що з моменту затримання, протягом 72 годин, Насіров перебуває під вартою і будь-які перешкоджання діям детективів є кримінально караним діянням (ст. 343 Кримінального кодексу України).
 
За даними Української правди, співробітникам НАБУ перешкоджали кілька народних депутатів від Блоку Петра Порошенка.
 
"Насірова привезли в Інститут кардіології ім. Стражеска ... Тут уже чатують депутати БПП, серед них Гліб Загорій і Валерій Давиденко", - повідомило джерело видання.
 
Як повідомляють ЗМІ, слідчі НАБУ вручили підозру голові ДФС Роману Насірову в лікарні "Феофанія" у рамках розслідування "газової справи". Після цього, за словами лікарів, у нього діагностували інфаркт міокарда.
 
Стверджується, що Насіров завдав шкоди державі на 2 млрд гривень.
 
Сам Насіров пообіцяв публічно розгромити в суді "надумані звинувачення".

Related

Гаряча новина 5141178967732355739

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item