Польські радикали протестували проти приїзду українців на заробітки


У Польщі пройшла акція праворадикалів, які не згодні зі східною міграційною політикою уряду.
Про це пише "Польське радіо".
Представники та прибічники "Національно-радикального табору" та "Всепольської молоді" протестували перед будинком Канцелярії прем'єр-міністра проти східної імміграційної політики уряду та проти приїзду українців до Польщі.
На думку демонстрантів, настає "українізація польського ринку праці".
"Це продовження політики Громадянської Платформи. У 2016 році до Польщі приїхало понад мільйон українців. На погляд "Національно-радикального табору" відбувається поступова українізація польського ринку праці", - заявив речник партії Томаш Каліновський.
За його словами, уряд створює умови, в яких працедавці можуть замінювати польських працівників українцями, які готові працювати за нижчу винагороду. Через це поляки виїжджають на Захід.
Учасники протестів наголошували, що маніфестація направлена проти діяльності уряду, а не "проти якогось конкретного народу".
Перед Канцелярією прем'єра зібралася також контрманіфестація. Її учасники вигукували: "Польща вільна від фашизму" та "Націоналізм не пройде".
У Києві на Майдані Незалежності кілька сотень людей вийшли на акцію протесту нібито проти затримання блокадників Донбасу.

Related

Події у світі 3045535925537740098

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item