Набридли побори: батько учня судиться зі школою


Криворіжець Віталій Фурманюк судиться зі школою №89 проти збору грошей. Суддя розглянув справу,але судовий процес не почав. Після повторної відмови розглянути справу чоловік звернувся в апеляційний суд.
Про це повідомляє телеканал 1kr.ua.
"Питання збору неврахованих примусових батьківських внесків з порядку денного не знято. З батьками робота про законні способи благодійної допомоги адміністрацією проводиться дуже мляво, можливо, в надії і далі збирати готівку. Я попросив голову батьківського комітету 89-ї школи надати чеки про виконану роботу і придбані товари. Чеки так і не надали, мені просто дали аркуш паперу з написаними від руки даними. До батьківського комітету неможливо звернутися документально, тому що вони не є зареєстрованою організацією. У школі продовжують активно збирати гроші. Я буду подавати повторну заяву в суд. Якщо адміністрація закладу хоче прозоро збирати гроші, то це можна організувати", - розповів Віталій Фурманюк.
Раніше чоловік подавав електронну петицію на сайті виконавчого комітету міськради "Про повне фінансове забезпечення господарських потреб і заборону збору готівки в якості благодійних внесків батьків у школах і садках міста". На сесії міськради Кривого Рогу депутати підтримали її. Вчителям було запропоновано вклеїти кожній дитині в щоденник пояснювальну записку про те, що в школах не мають права збирати благодійні внески готівкою. Але питання благодійних внесків так і не вирішилося.
Батьки, школярі та вчителі харківської середньої загальноосвітньої школи №2 I-III ступенів заявляли про побори в школі. Говорили, що за три роки роботи директора Ірини Рогової з них щомісяця збирали кошти на ремонт школи, але робіт не проводили.

Related

Суспільство 3154045994178182197

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item