Президенту вигідно, щоб Насіров зник - нардеп


Президент Петро Порошенко зацікавлений у тому, щоб відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров утік із країни.
Про це в кулуарах парламенту заявив позафракційний депутат Юрій Дерев'янко.
"Насіров - ключова ланка в усіх корупційних потоках, які рухаються через фіскальну службу. Це і відкати, пов'язані з поверненням ПДВ, і кошти, які відтермінували стосовно Онищенка, і всі "наїзди", і порушені податковою міліцією кримінальні справи стосовно підприємців, а потім за гроші закриті, це і контрабанда на митниці. Тому Насіров - надзвичайно цінний свідок проти президента, його вертикалі. Не вірю, що чиновник рівня Насірова може приймати рішення і сприяти підтримці корупційних потоків без згоди вищого керівництва держави. Це неможливо.
Президенту завжди було вигідно, щоб він зник. Тому в суді першої інстанції вони створили для цього всі умови. І так би було, якби не активісти, які прийшли під суд.
І не тільки в цьому президент зацікавлений. А щоб НАБУ, яке розслідує справу Насірова, Онищенка, Мартиненка та інших "любих друзів", які крутяться навколо нього (президента. - ред.), було кероване і ручне", - сказав Дерев'янко.
Керівнику Державної фіскальної служби Роману Насірову інкримінують надання податкової позики для низки підприємств, пов'язаних із "газовою справою" екс-нардепа Олександра Онищенка.
У ніч на 7 березня Солом'янський райсуд Києва обрав Насірову запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб з альтернативою застави 100 млн грн.
САП просила суд призначити 2 млрд грн застави.
16 березня дружина Насірова внесла за нього заставу. Відсторонений керівник ДФС вийшов із СІЗО. На нього наділи електронний браслет.

Related

Політика 4455872589854850102

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item