КОЛИ НАСТАНЕ ЧАС ПРЯМИХ ПЕРЕГОВОРІВ КИЄВА, “ДОНЕЦЬКА” І “ЛУГАНСЬКА”


Зараз я поясню, як мають виглядати прямі переговори офіційного Києва з “Донецьком” і “Луганськом”. Ну ті переговори, на яких так наполягає Путін заради закінчення конфлікту. 
Я за такі переговори. Але тільки, коли для них настануть відповідні обставини. Обставини це такі, що Москва повністю відмовляється від участі в цьому діалозі. Тобто все відбувається далі без її участі. Гарантовано (от тільки, що це може гарантувати? Не слово ж русні якоїсь і не підписаний нею папірець…) Але раптом такі умови настануть, то треба звісно говорити і починати переговори. Я думаю, що відбутися вони мають тільки один раз. Далі гарантовано конфлікт буде вичерпано. Делегувати можна Олександра Турчинова, або Віктора Муженка. Вони в нормальному образі. Так от. Коли настануть такі умови, як я написав вище, наш переговорник має звернутися до Плотницького і Захарченка з пропозицією поговорити. І сказати наступне:
– Даємо вам і вашим двом армійським недокорпусам 24 години, щоб залишити територію України. Зброю можете залишити тут. Через 24 години в будь якому випадку почнеться 12-годинна профілактична вогнева зачистка ваших передових позицій з використанням всього, що у нас є. 
Відповідь неважлива. На цьому переговори можна буде вважати такими, що відбулися, а конфлікт таким, що себе вичерпав. Пошвидше, б вже настали ці обставини для переговорів, яких так хоче Росія.

Related

Події в Україні 7465739196913193373

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item