Зять Трампа розповість комісії про зв'язки з Москвою

Джаред Кушнер і Дональд Трамп

Трамп призначив свого 35-річного зятя Джареда Кушнера на посаду радника в січні 2017 року.

 
Зять президента США Дональда Трампа Джаред Кушнер заявив про готовність відповісти на питання комітету сенату з питань розвідки в рамках розслідування щодо втручання Росії в американські вибори. Про це повідомив телеканал CNN з посиланням на офіційного представника Білого дому.
"Протягом передвиборчої кампанії і перехідного періоду Джаред Кушнер був офіційним представником для контактів з іноземними урядами і офіційними особами. З огляду на цю роль він зголосився виступити перед комітетом за головування Ричарда Берра, але ще не отримав підтвердження про зустріч", - йдеться в заяві Білого дому.
 
Комісію сенату цікавлять зв'язки між співробітниками передвиборного штабу Трампа і російськими офіційними особами.
 
Раніше в Білому домі визнали, що Кушнер разом з колишнім радником Трампа з національної безпеки Майклом Флінном зустрічалися з російським послом у США Сергієм Кисляком. Зустріч відбулася в нью-йоркській вежі Trump Tower у грудні минулого року, ще до офіційного вступу Кушнера на посаду.
 
Нагадаємо, Кушнер очолить новий підрозділ, завданням якого буде пошук шляхів реалізації ключових передвиборних обіцянок чинного глави американської держави.

Related

Події у світі 8383041686197070726

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item