Незряча мати просить допомогу на лікування ДЦП єдиної дитини

Незряча мати просить допомогу на лікування ДЦП єдиної дитини

9-річна Ангеліна Панасюк із села Зарічне Радивилівського району на Рівненщині має діагноз мікроцефалія і ДЦП. 
Тричі на рік їй необхідна реабілітація в клініці Казявкіна в Трускавці. На лікування і проживання щоразу потрібні близько 20 тис. грн.
"Ангеліна в нас народилася на 32-му тижні з вагою 1380 грам. Лікарі сказали, що в мозку і серці немає порушень, дитина дихає самостійно. І не стали її під'єднувати до кисню. Сталося навантаження на мозок, пішов набряк і на третій день у дитини почалися судоми. Три тижні вона пробула в реанімації і місяць у патології. А в п'ять місяців Ангеліні столичні лікарі поставили ДЦП. Нам кажуть, якби після народження їй дали кисень, то все було б добре.
З тих пір ми їздимо по реабілітаційних центрах. Вже були 19 разів. Із них лише раз дали путівку. Недавно повернулися, їздили за свої гроші. Тепер треба знову пролікуватися, нас записали на 26 червня. До цієї дати треба знайти гроші. Я не працюю. Бо маю інвалідність із зору. Втратила його після пологів через стрес, цукровий діабет і ще понад рік майже не спала. Чергували з чоловіком біля дитини. Пережила чотири операції. Правим оком лише трохи бачу світло. Чоловік отримує мінімальну зарплату. Їздимо з дитиною вдвох. Я маю медичну освіту, раптом щось з дитиною, знаю, що робити. І годую. А чоловік дитину носить.
Після процедур і масажів в Ангеліни знижується тонус м'язів. Вона твердо стоїть на ногах і рівно тримає спину. Почала розкривати кулачки, покращився розумовий стан. Перестали косити очі. Щоб все це не втратити і ще більше покращити стан дитини, треба продовжувати їздити на реабілітацію. Ми змушені звернутися за допомогою до людей", - розповіла мати Павліна Панасюк.
Реквізити для допомоги:
Картка Приватбанку - 5168 7572 9089 1169 (Панасюк Павліна Сергіївна), контакти – (095) 213 67 22.

Related

Суспільство 6716916091565139755

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item