Порошенко: Можемо втратити державність

Петро Порошенко виступає в Національному музеї історії України

Президент вважає, що в Україні багато хто плутає демократію і махновщину.

 
Україна може втратити державність, якщо її громадяни не усвідомлюють, що монополію на застосування сили має тільки держава. Про це заявив президент Петро Порошенко в ході виступу з нагоди початку святкування 100-річчя подій Української революції 1917 - 1921 рр. в Національному музеї історії України.

"Попереджаю тих, хто виходить за межі названих принципів, закону і здорового глузду, що я буду протидіяти всім, хто буде намагатися на догоду Росії насаджувати в Україні безлад і анархію. Буду протидіяти і переконанням, і силою правоохоронних органів", – цитує Порошенка його прес-служба.
 
За словами президента, "в сьогоднішній Україні багато плутають демократію з махновщиною".
 
"Ми втратимо державність, якщо всі і кожен не усвідомить, що монополію на застосування сили має тільки держава, що всі акції протесту повинні носити виключно мирний характер, що пристрасть до зброї потрібно демонструвати тільки на фронті, а залізничні колії слід підривати на території ворога, а не в тилу власних військ", – сказав Порошенко.
 
Він закликав усі політичні сили країни зважати у своїй внутрішньополітичній боротьбі на складні зовнішні обставини, в яких будує своє європейське майбутнє Україна.
 
"Хочете боротися проти президента – дуже прошу, на те ви й опозиція. Але Україну не розхитуйте, і не підпалюйте!", – резюмував Порошенко.
 
Як повідомляють ЗМІ, раніше Порошенко заявив про те, що блокада знищила Україну на Донбасі. Були втрачені зв'язки з підприємствами в ЛДНР, які можна було використовувати як плацдарм при поверненні регіону.
 

Related

Політика 5265703544649181747

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item