Тіллерсон зірвав овації у НАТО, пожартувавши про диктатуру Путіна

Тіллерсон пожартував про танці з главою МЗС РФ Лавровим
Глава Держдепартаменту США Рекс Тіллерсон відвідав із офіційним візитом НАТО, де завоював симпатії міністрів закордонних справ країн Альянсу, пожартувавши про главу МЗС РФ Сергія Лаврова та президента РФ Володимира Путіна.
"Він зірвав овації, в буквальному сенсі. Це не метафора. Йому аплодували", - заявив один із дипломатів.
Міністрам сподобалося як Тіллерсон відреагував на слова одного з дипломатів про те, що по відношенню до Росії необхідно застосувати "дворівневий підхід", а для танцю "необхідна пара", передає Голос Америки.
"Звичайно, що з Росією можна танцювати й навіть щось з цього отримати. Але з Сергієм Лавровим точно не потанцюєш, тому що йому заборонено танцювати", - заявив Тіллерсон у відповідь на слова міністра.
ЗМІ відзначають, що своїм жартом глава Держдепу натякнув, що всі рішення в РФ приймає особисто президент Володимир Путін.
Раніше Тіллерсон заявив, що США залишать в силі санкції проти Росії, поки вона не поверне Україні окупований нею Крим і не виконає умови Мінських домовленостей.
Раніше повідомлялося, що глава держдепартаменту США Рекс Тіллерсон заявив, що країнам-членам альянсу необхідно виробити відповідь "на агресію Росії в Україні та в інших місцях".

Related

Події у світі 4187281992315812368

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item