Вороненкова вбив агент спецслужб РФ, який працював у правоохоронних органах України - Геращенко

Геращенко зазначив, що слідство істотно просунулося за один день
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що вбивця екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова був агентом російських спецслужб.
"Він був убитий агентом російських спецслужб, впровадженим у українські силові структури, та проходив в них службу, а потім отримав наказ на ліквідацію ворога Росії - Дениса Вороненкова", - заявив Геращенко.
Він не став розповідати подробиці щодо особи кілера, зазначивши, що найближчим часом це зроблять представники прокуратури та СБУ, передає Інтерфакс-Україна.
"Я думаю, що найближчим часом буде офіційна прес-конференція генерального прокурора, голови Служби безпеки України, й вони дадуть більше інформації. З мого боку це буде некоректно", - заявив Геращенко.
Раніше українські ЗМІ повідомили, що вбивця екс-депутата Державної думи РФ Дениса Вороненкова мав при собі документи учасника бойових дій.
Нагадаємо, 23 березня в центрі Києва, на розі вул. Пушкінської та бул. Шевченка, застрелили екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Кілер відкрив стрілянину по Вороненкову, коли той виходив з готелю зі своїм охоронцем. Екс-депутат помер на місці. Зловмисник встиг поранити охоронця, перш ніж отримав кулю у відповідь. Вбивця екс-депутата Держдуми РФ помер у лікарні.

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item