Blue Origin показала інтер'єр капсули для космічних туристів

Так виглядає капсула для туристів
Приватна аерокосмічна компанія Blue Origin опублікувала знімок інтер'єру капсули ракети New Shepard, в якій передбачається запускати космічних туристів.
Величезні ілюмінатори в кабіні зроблені з розрахунку по одному на кожне з шести пасажирських місць, що повинно забезпечити прекрасний огляд для туристів, пише The Verge.
Макет капсули New Shepard буде демонструватися представникам ЗМІ в Колорадо-Спрінгс з 3 по 6 квітня. Журналісти вже відзначають, що інтер'єр капсули добре продуманий, щоб цивільні особи відчували себе максимально комфортно під час польоту.
New Shepard є багаторазовим транспортним засобом, який розроблено для космічного туризму. Ракета була успішно запущена і приземлилася вже п'ять разів, але поки без екіпажу. За словами генерального директора Blue Origin і засновника Amazon Джефа Безоса, перші клієнти відправляться в космос в 2018 році. Blue Origin поки не називає цін на польоти.
Раніше ЗМІ повідомляли, що в кінці 2016 року компанія Blue Origin успішно випробувала систему евакуації екіпажу з космічного корабля New Shepard.

Related

Технології 4954647448166825999

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item