Samsung презентує новий флагман Galaxy S8


Лінійка включає дві модифікації смартфонів, головна відмінність яких у розмірі.

 








Компанія Samsung 29 березня презентує флагманські смартфони Galaxy S8 і Galaxy S8 Plus. Гаджети оснащені топовими Android-процесорами, а також великими екранами, які, практично, не мають рамок.
 
Онлайн-трансляція презентації
 
 
 
Перший відеоогляд флагману Samsung
 
 
 
Характеристики флагманів
 
Інформація з частини характеристик була оприлюднена в Мережі вже досить давно завдяки численним витокам. Нові смартфони отримали мінімальні рамки і сенсорну кнопку Home, що дало можливість екрану розтягнутися практично на всю передню панель.
 
Безрамкові смартфони сьогодні в тренді, а тому південнокорейський виробник потурбувався про те, щоб новинка була актуальною і привабливою для покупця.
 
 
Фото: The Verge 
 
Екран
 
Відомо, що старша і молодша модель лінійки відрізняються, головним чином, своїми розмірами. Молодша модифікація оснащена екраном у 5,8 дюйма, в той час, як старша - екраном у 6,2 дюйма.
 
Пристрої отримали Super AMOLED-дисплеї, дозвіл яких становить 2560x1440 пікселів.
 
Камера
 
Камери в обох версіях ідентичні - з роздільною здатністю 12 Мп і 8 Мп. Корейський виробник оснастив смартфони модулем Sony IMX333, однак більш детальна інформація щодо камер поки що тримається в секреті.
 
 
Процесор
 
Новинки створені на базі найпотужнішого на сьогодні Android-процесора Exynos 8895 Snapdragon 835. Версія процесора буде відрізнятися в залежності від ринку збуту.
 
Віртуальний асистент
 
Також обидві новинки оснащені новим віртуальним асистентом Bixby, для виклику якого також є окрема кнопка на кромці смартфона.

Related

Технології 6096937954746058275

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item