Євробачення-2017: Росія готує провокацію на українському кордоні


Російська делегація на час Євробачення бронює в Києві готельні номери, в тому числі, на ім'я Юлії Самойлової, якій заборонено в'їзд в Україну.


Вчорашня заява Росії про те, що вони не будуть транслювати Євробачення, аж ніяк не означає, що Російська Федерація сховала дубину в дальній кут. Вже більше року волаючи про те, що пісенний конкурс всі перетворюють на політичний, а Україна із піснею про депортацію кримських татар "б'є на жалість" Кремль сам вирішив підзаробити на Євробаченні кілька балів.
На політику і жалість вони роблять cтавку.
Як стало відомо з власних джерел в Міністерстві культури, росіяни бронюють в Києві готельні номери для своєї делегації, в тому числі – на ім'я Юлії Самойлової. Прекрасно знаючи, що СБУ заборонила громадянці Росії Самойловій в'їзд на територію України, через те, що вона незаконно перетнула український кордон, відвідавши влітку позаминулого року тимчасово окупований Крим.
Якщо скласти це докупи із заявами Самойлової про те, що вона не зважає на заборону і все одно готується до конкурсу, (оце її "Я далі займаюся. Я чомусь думаю, що все ще зміниться"), стає зрозуміло, навіщо росіянам і ця метушня із бронюванням. Таким чином вони дають зрозуміти, що чхали на усілякі українські заборони – для них Крим російський, тож і чужих кордонів їхня Юля не порушувала.
Але, разом із тим, це не означає, що Кремль відмовляється від сценарію "кляті фашисти ображають дівчинку-інваліда". Навпаки – ця гра виводиться на новий рівень. Швидше за все, Юлію Самойлову планують привезти на україно-російський кордон (мабуть, в аеропорт "Бориспіль", бо там розіграти шоу буде зручніше), де її прикотять до українського прикордонника, щоб той вліпив в паспорт штамп про заборону на в'їзд на очах у вдячних зівак. Нема сумнівів, що серед вдячних зівак буде кілька представників російської преси.
Сльози розчарування, схлипи, понура дівчинка на інвалідному візку, яку котять вже від пункту пропуску через кордон, подалі від її мрії заспівати на великому конкурсі, завивання її делегації – отаке шоу, мабуть, чекає невдовзі на аеропорт Бориспіль.
Навіщо це росіянам?
А просто, як кажуть духовні вчителі російської влади (гопніки) "па пріколу". Росія майстерно розіграла картку Євробачення в Україні і не зупиниться, поки з цієї теми можна буде вичавити хоча б крапельку. Почуття дівчини з інвалідністю, на жалості до якої вони вже другий місяць спекулюють, Кремль аж ніяк не цікавлять. Можливо, із часом виявиться, що вона взагалі не хотіла брати участь в цьому дійстві, але призначили і довелося погоджуватися.
Єдине, що наразі можемо зробити ми – стояти на своєму, ввічливо, але твердо. Сподіватися, що під час цієї спроби перетину кордону із Самойловою не станеться нервового або сердечного нападу, бо це її країні було б взагалі як вишенька на торті. Цілком можливо, що вони його можуть навіть інсценувати, привізши в складі делегації свого лікаря і не допустивши українських лікарів.
Але разом із тим, все одно маємо бути твердими і пам'ятати – після офіційної заборони на в'їзд, про яку було повідомлено далеко заздалегідь, все, що станеться із Юлію Самойловою в українському аеропорту – на совісті Російської федерації.
Як повідомляють ЗМІ, російська делегація активно почала збиратися до Києва на "Євробачення".
Російська делегація забронювала близько 30 номерів в одному з фешенебельних готелів Києва для проживання під час пісенного конкурсу "Євробачення-2017"
Нагадаємо, 22 березня СБУ заборонила в'їзд до України Юлії Самойловій на три роки.
На Росії спочатку лякали, що через Самойлову будуть бойкотувати усі наступні "Євробачення". Однак потім російський Перший канал вирішив відправити Самойлову на "Євробачення-2018".
Європейська мовна спілка запропонувала Першому каналу організувати пряму трансляцію виступу співачки Юлії Самойлової для показу на конкурсі "Євробачення-2017".

Related

Події в Україні 5523249127422751688

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item