Євробачення-2017 встановить ще один рекорд




Головна сцена Євробачення-2017 у столичному Міжнародному виставковому центрі вмістить максимальну кількість обладнання. 
Про це повідомив директор з виробництва конкурсу Євробачення-2017 Ола Мельциг.
"Обладнання для конкурсу - це "мікс" техніки з різних куточків Європи й України. МВЦ - одна з кращих арен, з якими мені доводилося працювати. Тут багато місця усередині та зовні. А також зручно заїжджати великому транспорту. Міцна структура даху може витримати значне навантаження. Очікуємо, що воно сягне 200 тонн. Це рекорд для музичної першості", - сказав Ола Мельциг. Про це йдеться на znaj.ua.
Монтують сцену понад 200 фахівців з усього світу - Швеції, Нідерландів, США, Нової Зеландії, Англії та Фінляндії. Її загальна вага - 30 т. Майданчик для виступу артистів становить 350 кв м.
Автор: znaj.ua
На Євробаченні-2017 встановлять ще один рекорд
На Євробаченні-2017 встановлять ще один рекорд
Особливість центральної частини сцени у тому, що кожна з її конструкцій може незалежно рухатися. Це дозволить створювати унікальний простір для постановок учасників конкурсу. Усі світлові прилади вже встановили, більшість - ввели в експлуатацію. Загальна кількість - понад 1800.
Завершують установку конструкцій глядацьких трибун та підготовку першого павільйону. Там незабаром почне роботу прес-центр. Він зможе розмістити близько 1500 акредитованих журналістів та 500 акредитованих фанатів.
Глядацькі трибуни центру вмістять близько 7 тис. глядачів. У двох секторах відведені по 25 спеціальних місць для людей з обмеженими можливостями та місця для супроводжувальників. На під'їздах до цих секторів встановлять спеціальні пандуси для візків.
Автор: znaj.ua
На Євробаченні-2017 встановлять ще один рекорд
На Євробаченні-2017 встановлять ще один рекорд
20 квітня в МВЦ розпочнуться технічні репетиції. Їхня мета - налаштувати техніку і освітлення до приїзду учасників. Наступні шість днів відведені для репетицій відкриття і закриття шоу.
"Можуть бути різні політичні спекуляції навколо Євробачення в Україні. Відомо, хто їх створює. Та усі виробничі, організаційні та інші питання вирішують своєчасно. Щоб забезпечити високий рівень проведення грандіозної події у травні. На майданчику прекрасна атмосфера. Разом працюють українські та іноземні фахівці. Дух Євробачення вже тут, у Києві", - сказав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко.
У кінці квітня до столиці почнуть прибувати перші делегації. Представники країн-учасниць почнуть репетиції. Офіційна фан-зона Євробачення-2017 працюватиме на Хрещатику між вул. Богдана Хмельницького та Прорізною. Інші три планують створити на Софійській площі, на Поштовій площі та на Оболоні - в урочищі Наталка.

Related

Гаряча новина 1470615036842501100

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item