Близько 500 школярів вийшли на підтримку переселенців зі Сходу та Криму


"Маємо вболівати за Україну, хоч на Сході така ситуація і настрій. Треба підтримувати вояків і звичайних людей" - говорить школярка із Черкас Аліна Продан.
Близько 500 учнів танцювали на головній площі міста 16 квітня 2015-го із національною символікою. Флешмоб організували, щоб підтримати переселенців зі Сходу та Криму.
За майже три роки російсько-українського конфлікту на Донбасі і анексії Криму в Україні з'явилася нова соціальна верства населення - внутрішньо переміщені особи або переселенці. Згідно з інформацією Міністерства соціальної політики, станом на 19 січня 2017-го в Україні офіційно зареєстрували 1 648 852 переселенців з Донбасу та Криму.
Найбільше переселенців у Київській, Дніпропетровській, Одеській та Запорізькій областях. Майже в кожному великому місті заснували центри допомоги вимушеним переселенцям. Також люди можуть отримати соціальну допомогу.
Патріотичні акції із метою єднання населення України проводять по кілька разів на рік. Наймасовіша "Ланцюг єдності" на День Соборності 22 січня. У цей день люди у багатьох містах України беруться за руки і утворюють ланцюг в честь злуки УНР та ЗУНР в 1919 році.

Related

Події в Україні 5297038913300419769

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item