Мерія придумала, як змусити водіїв не паркуватись на тротуарах


У Вінниці водіям заборонили виїжджати на тротуари. Аби вони не порушували правила, по вулиці Соборна почали встановлювати антипаркувальні півсфери.
По це повідомляє сайт Вінницької міської ради.
"Неподалік від тролейбусної зупинки "майдан Незалежності" по вул. Соборній розпочали встановлювати антипаркувальні півсфери. Вони не дозволятимуть водіям заїжджати на тротуар та залишати свої автівки на пішохідній зоні", - йдеться у повідомленні.
Так хочуть вирішити проблеми із паркуванням машин на тротуарах. Про це неодноразово наголошували вінничани.
"Ми вперше встановлюємо такий вид антипаркувальних засобів. В якості експерименту обрали два місця по вулиці Соборній: біля тролейбусних зупинок "майдан Незалежності" з обох сторін вулиці. На цьому тижні півсфери встановимо на зупинці в напрямку залізничного вокзалу. Згодом поставимо їх через дорогу біля "Зеленої аптеки", - розповів заступник директора департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Павлінчук.
У Вінниці на дорогах встановили пластикових школярів. Фігурки дітей вкриті спеціальною фарбою, яка допоможе бачити їх водіям уночі.
Фігурки мають підвищити безпеку на дорогах. Їх поставили біля декількох пішохідних переходів поруч зі школами та дитячими майданчиками.

Related

Суспільство 7610298543060271670

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item