Бойовики масово пишуть рапорти на звільнення, командування шукає їм заміну серед бюджетників - ГУР

Понад 100 бойовиків уже написали рапорти на звільнення
На Донбасі бойовики масово пишуть рапорти на звільнення, а командування змушує працівників бюджетних установ ОРДЛО долучатися до зборів військовозобов'язаних. У разі відмови бюджетникам погрожують звільненням.
Про це повідомляє Головне управління розвідки України.
"Російським окупаційним командуванням здійснюється пошук додаткових ресурсів для комплектування особовим складом з’єднань і частин... та формування мобілізаційного резерву. Для участі у зборах військовозобов’язаних у примусовому порядку залучаються працівники “бюджетних установ ДНР/ЛНР”, - вказано у повідомленні.
За відмову від участі у зборах передбачається покарання у вигляді дисциплінарного стягнення або звільнення. Під час зборів серед зазначеної категорії осіб проводиться активна агітаційна робота щодо подальшої підготовки за конкретними військовими спеціальностями на території Росії.
Також зазначається, що бойовики, невдоволені зловживанням службовим становищем командирів, масово пишуть рапорти на звільнення.
"У зв’язку з системними зловживаннями службовим становищем командним складом продовжують відмічатись випадки невдоволення умовами проходження служби серед особового складу. Понад 100 військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та  11 окремого мотострілецького полку написали рапорти на звільнення", - повідомляють в ГУР.
Раніше повідомлялося, що бойовики обстрілюють опорні пункти ЗСУ з усіх видів зброї.

Related

Події в Україні 8113469158082827018

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item