Суд обирає запобіжний захід Мартиненку – наживо

Мартиненко загрожує до 12 років позбавлення волі
Солом’янський районний суд Києва мав сьогодні о 10.00 продовжити розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу колишньому народному депутату Миколі Мартиненку, підозрюваного у розкраданні коштів держпідприємства Східний гірничо-збагачувальний комбінат, однак розгляд справи почався на півгодини пізніше, передає УНІАН.
Наразі представники САП оголошують суду заявлене ними клопотання про обрання Мартиненку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з правом внесення застави в розмірі 300 млн грн.


Як повідомлялося, прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури заявили про тиск на суд у справі Миколи Мартиненка з боку депутатів Верховної Ради та міністрів з партії Народний фронт.
20 квітня НАБУ затримало Мартиненка у справі про розтрату $17,28 млн на українському держпідприємстві Східний ГЗК під час постачання уранового концентрату з Казахстану.
Відразу після цього Народний фронт опублікував заяву на підтримку екс-нардепа, звинувативши НАБУ у вибірковому правосудді, фальсифікації справи та політично мотивованих діях.
У Народному фронті також заявили, що НАБУ сподівається отримати санкцію на утримання Миколи Мартиненка під вартою в судді Солом’янского райсуду Києва Олександра Бобровника, "який перебуває на гачку у НАБУ і прославився тим, що вживає алкоголь та бере хабарі прямо в своєму робочому кабінеті".

Related

Гаряча новина 7555129726530512656

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item