Жорді Шуклу Депутат, який їздив до Сирії з президентом ПАРЄ, заявив, що візит відкрив йому розуміння сутності Росії. Іспанський депутат Жорді Шуклу, який їздив разом із президентом ПАРЄ Педро Аграмунтом у Сирію, заявив, що візит у країну в кінцевому рахунку буде корисним, щоб у Європі зрозуміли, наскільки росіяни маніпулюють інформацією, повідомляє Європейська Правда.


Відзначимо, Шуклу є доповідачем ПАРЄ по Україні і лідером групи лібералів (АЛДЄ) в Асамблеї. 
"Розумієте, я дізнався дуже багато під час своєї поїздки до Сирії. І головне - я дізнався багато про здатність Росії маніпулювати і спекулювати. І хоча нині чимало українських депутатів справді злі на мене, з часом вони зрозуміють, що є й інша думка щодо цього візиту до Сирії", - заявив він. 
За словами Шуклу, ця поїздка дала розуміння сутності Росії. 
"Цей візит до Сирії в кінцевому рахунку буде корисним, щоб у Європі зрозуміли, наскільки росіяни маніпулюють інформацією. Він допоможе зрозуміти військовий вплив Росії в Сирії", - сказав він. 
Шуклу також зазначив, що ці події лише посилили його співпереживання з українцями в зв'язку з тим, що відбувається на окупованих РФ територіях на Сході України. 
"Зараз я розумію, що росіяни маніпулювали мною під час цього візиту", - підкреслив депутат. 
Раніше українська делегація в ПАРЄ вимагала відставки Аграмунта через його недавню поїздку до Сирії. 

Related

Події у світі 7458799491656332259

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item