Бойовики накрили мінометним вогнем околиці Авдіївки: двоє українських військовослужбовців загинули

Два бійця ВСУ загинули в результаті мінометної атаки бойовиків під Авдіївка (ілюстративне фото)
Увечері 20 квітня в результаті обстрілу бойовиками опорного пункту підрозділи Збройних сил України неподалік Авдіївки Донецької області загинули два українських військовослужбовців, повідомили в штабі АТО.
"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу опорного пункту підрозділу однієї з механізованих бригад, який розташований неподалік Авдіївки, загинули двоє військовослужбовців Збройних сил України", - сказано в повідомленні штабу в Facebook.
Противник застосував танки, міномети 82-мм калібру, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.
Нагадаємо, раніше в штабі АТО розповіли, що протягом минулої доби на Донбасі було зафіксовано 18 обстрілу позицій Збройних Сил України з боку російських окупаційних військ, в результаті чого один український військовий отримав поранення.
Також штаб спростував фейк, поширюваний російськими ЗМІ про підрив групи українських військовослужбовців при спробі проникнення на тимчасово окуповану територію в районі Широкої Балки Донецької області.
"Така інформація розміщується противником з метою створення в суспільстві напруги і дискредитації Збройних Сил України", - підкреслили у відомстві.

Related

Події в Україні 5418339769347354619

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item