Дорну і його шанувальникам на пальцях пояснили, що таке агресія Росії


Українські музичні критики замість рецензії на останній альбом співака Івана Дорна вирішили показати інфографіку про наслідки агресії Росії в Україні.
Сайт Karabas.Live відреагував на позицію Дорна про війну в Україні.
"Сьогодні, 14 квітня, вийшов третій альбом Івана Дорна Open the Dorn. Редакція мала нагоду послухати нові пісні артиста за кілька днів до прем'єри. Нам було що сказати про це.
Але 11 квітня Іван Дорн дав інтерв'ю одному з російських відеоблогерів, де серед іншого розповів про те, що вважає сучасні політичні події "ссорой" між старшим братом (Росією) та молодшим (Україною). До того ж, за словами виконавця, зараз у стосунках між цими братами можна спостерігати "оттепель".
...Ми вирішили замість рецензії на альбом у день його виходу трохи розповісти про "ссору" братів та про "оттепель", аби й деякі шанувальники артиста, які, можливо, поділяють його думку, мали повні-е уявлення про те, що відбувається в Україні.





І так, "младший брат" - це з радянських підручників. Саме зараз прийшов час викинути їх з голови", - пишуть журналісти.
Напередодні з'явилось інтерв'ю українського співака Івана Дорна російським ЗМІ, в якому він зізнався, що ніколи не давав гроші на АТО, а футболку з тризубом на конкурсі "Новая волна" одягнув, щоб уникнути "смороду".

Related

Суспільство 5813129519516421541

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item