Гора з мотоциклів - двір відділка поліції завалений технікою копачів бурштину

Двір відділу поліції у райцентрі Сарни Рівненська область, ущент заповнений машинами та знаряддями, які вилучили у нелегальних копачів бурштину.
Фотографії виклала газета "Волинь-Нова"
Двір заставлений ржавими УАЗами, сучасними позашляховиками, мікроавтобусами і вантажівками. А ще сотні мотопомп, моторів, генераторів, лопати й ломи, пожежні рукави та інше начиння.
Автор: Волинь-Нова
Гора з мотоциклів
З початку 2017 року тільки на території Сарненського району зареєстрували 119 фактів незаконного видобутку бурштину. Вилучили 33 кілограми каміння, 16 мотопомп та 6 автомобілів.
Автор: Волинь-Нова
Вантажівки і мікроавтобуси
Вантажівки і мікроавтобуси
"У Кримінальному кодексі є стаття 240 про незаконний видобуток янтарю, що передбачає максимальний штраф 8 тисяч гривень. Смішна сума для бурштинокопача", - каже заступник начальника поліції району Олександр Богатирьов.
Автор: Волинь-Нова
Мотопомпи старателів
Мотопомпи старателів
Поліцейські не стрілятимуть у нелегальних копачів бурштину. Усі вилучення проводять максимально коректно, незважаючи на провокації з боку старателів. Про це каже керівник оперативного штабу протидії незаконному бурштиновидобутку Валерій Самчук. Останній такий інцидент стався біля села Більська Воля, Володимирецького району Рівненщини. Тоді поліція конфіскувала в копачів кілька помп. Силовикам перекрили дорогу та змусили повернути знаряддя.

Related

Суспільство 653920610561636734

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item