На Хмельниччині обікрали склад продуктів для учасників АТО

Волонтери у цьому приміщенні обладнали склад продуктів для учасників АТО

У крадіжці підозрюються троє підлітків.

У селищі міського типу Ярмолинці Хмельницької області троє неповнолітніх обікрали склад продуктів харчування для учасників АТО. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції.
Про крадіжку правоохоронці дізналися від голови місцевої благодійної організації.
"Жінка навідалася на склад після Великодня і помітила, що навісний замок із вхідних дверей зірваний. Злодії винесли з приміщення гречку, рис, макарони та інші продукти харчування на загальну суму близько 2 тисяч гривень", – йдеться в повідомленні.
Підозрюваними виявилися троє неповнолітніх жителів Ярмолинець у віці 14–1 6 років. Частину викрадених продуктів підлітки продали, дещо вони принесли додому.
"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка з проникненням. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років", – відзначили в поліції і нагадали, що за законодавством, відповідальність за вчинення тяжких злочинів настає з 14 років.
Як повідомлявлось, раніше в Києві пограбували церковну крамницю на 100 тисяч гривень. Злодії підібрали ключ і викрали золоті та срібні вироби.

Related

Гаряча новина 3361356815169729947

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item