У Тернополі на Великдень жінка залишила на кілька днів у замкненій квартирі двох малолітніх дітей

З дітьми працює психолог
У Тернополі в одному з багатоповерхових житлових будинків на масиві Дружба жінка залишила на великодні свята своїх малолітніх дітей одних в замкненій квартирі.
Як розповіли в прес-службі поліції, правоохоронців викликали сусіди, які почули, як кричать діти.
На місці події з'ясувалося, що 4-річного хлопчика і 10-річну дівчинку вдома закрила мати ще 16 квітня. 28-річна жінка святкувала Великдень, поки її діти, не маючи ніякої іншої їжі, крім локшини швидкого приготування, сиділи наляканими в порожній квартирі.
Наголошується, що для звільнення дітей довелося викликати пожежників і, за допомогою драбини, спускати малюків з п'ятого поверху.
З дітьми відразу почали працювати психологи, інформацію про них також направили в службу у справах дітей Тернопільської міськради. Їх мати розшукали лише через кілька годин, вона знаходилася в стані алкогольного сп'яніння.
Стосовно жінки складено протокол за статтею 184 КупАП - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей.
Раніше подібний випадок стався в Києві. 6 грудня 2016 року стало відомо, що у Києві молода жінка залишила в квартирі без нагляду на дев'ять днів однорічного сина і дворічну дочку. Крики дітей чули сусіди і викликали поліцію. У поліції спростували інформацію про те, що приїжджали за вказаною адресою.
Загиблому хлопчикові був рік і одинадцять місяців, а його сестрі - два роки і десять місяців. Дівчинка вижила, але потрапила у важкому стані в реанімації.
Відомо також, що третю дитину жінки - двомісячне немовля - забрали у її батька Антона Подчапка соціальні служби та правоохоронці, оскільки дівчинка не була зареєстрована.

Related

Суспільство 5147814568800026191

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item