На Закарпатті кандидату в мери спалили машину


Владислав Панін не зміг самотужки загасити пожежу.

На Закарпатті напередодні виборів Владиславу Паніну, кандидату на посаду міського голови Печеринської об'єднаної громади Закарпатської області, спалили автомобіль Mazda. Про це повідомляє Мукачево.нет.
Інцидент стався сьогодні близько другої години ночі 29 квітня. Панін самостійно спробував загасити пожежу, але вогонь швидко перекинувся з заднього колеса на все авто, яке згоріло практично повністю.

У поліції уточнили, що повідомлення про пожежу вони отримали 29 квітня о 1:40 ночі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 КК (навмисний підпал). Автомобіль з місця пригоди забрали для проведення експертиз.
Владислав Панін є кандидатом на голову Перечинської міської об'єднаної територіальної громади від партії Справедливість, де пов'язують підпал з виборами, які пройдуть вже цієї неділі, 30 квітня.
Як повідомляв Корреспондент.net, раніше в місті Вишневому під Києвом спалили позашляховик Land Rover місцевого забудовника. Інцидент стався вдень і був зафіксований на камеру спостереження. Постраждала сторона в поліцію не зверталася.

Related

Гаряча новина 4081039108250220277

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item