У Рівному затримали чоловіка, який побив в автомобілі трирічну дочку, дівчинку госпіталізували

Дівчинку госпіталізували з множинними синцями, забоями та струсом мозку
Патрульна поліція Рівного затримала 30-річного чоловіка, який побив свою трирічну дочку.
На місце події вони прибули після того, як на лінію 102 надійшов виклик від громадян, які заявили, що невідомий в машині BMW на вулиці Курчатова завдає тілесних ушкоджень дитині, повідомляється на сторінці у Facebook патрульної поліції Рівного.

Фото: патрульна поліція Рівного via Facebook
Фото: патрульна поліція Рівного via Facebook


За словами чоловіка, таким чином він "виховував" дитину. Патрульні негайно викликали медиків, які прийняли рішення госпіталізувати дівчинку, оскільки існувала загроза її життю та здоров'ю.

Чоловік заявив поліцейським, що таким чином
Чоловік заявив поліцейським, що таким чином "виховував" свою трирічну доньку


У медзакладі постраждалій дитині встановили діагноз: множинні забої, гематоми сідниць, осаднення поперекової ділянки стегон, забій грудної клітини, забій голови, лоба, струс головного мозку. На даний час дитина перебуває під наглядом медиків.
Патрульні передали затриманого слідчим та повідомили усі відповідні служби про випадок.
За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України - злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.
Зазначається, що раніше родина в поле зору правоохоронних органів та соціальних служб не потрапляла. Зараз ситуація перебуває під контролем правоохоронців та відповідних організацій. 
Нагадаємо, 24 березня повідомлялося, що у Києві правоохоронці з'ясовують обставини, за яких чотирирічна дівчинка, яку взяла із притулку на виховання 32-річна уродженка Донецької області, потрапила до лікарні у важкому стані.
Слідчо-оперативній групі, яка прибула за вказаною адресою, жінка пояснила, що намагалася промити шлунок дитині, яка нібито отруїлася рибою.
На питання про те, чому на дитині синці, жінка відповіла, що напередодні побила її, тому що дівчинка погано себе поводила.
Згідно з попереднім висновком лікарів, у постраждалої дитини був діагностований набряк головного мозку через підвищений рівень води в організмі.

Related

Гаряча новина 7033327638840626191

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item