Київ: Росія сама себе ізолювала від Євробачення

Підготовка до Євробачення-2017

В'ячеслав Кириленко переконаний, що мільйони росіян подивляться конкурс по супутниковому телебаченню й інтернету.

Кремль своїм рішенням ізолював весь російський народ від можливості побачити фантастичне Євробачення-2017. У конкурсі братимуть участь всі ті, у кого є добра воля і хто хоче миру і дружби в усьому світі та Європі. Про це заявив віце-прем'єр України В'ячеслав Кириленко в ефірі Українського радіо.
"Росія сама себе ізолювала від Євробачення-2017. Більш того, Кремль таким рішенням ізолював весь російський народ від можливості побачити це фантастичне і прекрасне шоу, в якому візьмуть участь 42 країни не тільки Європи, а й світу, - сказав Кириленко. - Але ми також знаємо, що мільйони росіян, завдяки супутниковому телебаченню й інтернету, і незалежно від волі російської влади, будуть дивитися трансляцію конкурсу з України, з Києва".
За словами Кириленка, підготовка до Євробачення в Києві відбувається посиленими темпами. У Міжнародному виставковому центрі, де пройде захід, працюють сотні фахівців з різних країн. Уже встановлюють трибуни для глядачів і майже побудована головна сцена. Її вага 30 тонн, висота - 14 м, ширина - 17 м, глибина - 28 м, а площа - 350 кв. м.
"Ще кілька унікальних речей запропонує Україна на цьогорічному Євробаченні, і всі ті, у кого є добра воля, хто хоче миру і дружби в усьому світі та Європі, - вони братимуть участь в конкурсі й будуть його дивитися", - резюмував Кириленко.
Як повідомляють ЗМІ, у Європейській мовній спілці заявили, що Росія не братиме участь у Євробаченні-2017. Раніше СБУ заборонила в'їзд в Україну на три роки представниці Росії на конкурс Юлії Самойловій. Вона незаконно відвідувала анексований Крим.
Зараз активно обговорюється питання, чи зможе Росія брати участь у Євробаченні-2018.

Related

Суспільство 3955904967075810829

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item