Все для окупантів: У Харкові виявили підпільні цехи, у яких шили одяг відомих брендів для Росії (відео)


Цехи, де виготовляли речі під брендом відомих марок, виявили в Харкові. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

11 квітня, в Харкові спільна міжвідомча група провела обшуки в двох цехових приміщеннях швейного виробництва, де виготовляли речі під брендом відомих марок.

За відомостями ДПСУ, заходи проводилися в рамках кримінального провадження, розпочатого за повідомленням оперативних підрозділів прикордонного відомства. Прикордонники з'ясували, що далі виявлену продукцію за допомогою організатора протиправної діяльності планували незаконно перемістити на територію Росії для подальшої реалізації.

Під час обшуку міжвідомча група виявила та вилучила котушки ниток виробництва Туреччини, Італії, Польщі та Болгарії для пошиву одягу. Їх загальна вага сягала близько 1 тонни. Крім того, було вилучено чорнові записи бухгалтерії, оргтехніка, грошові кошти та готову продукцію в асортименті. Загалом сума вилученого становить близько 2 млн грн.

На вказаних підприємствах під час проведених слідчих заходів виявили 21 громадянина України, які працювали з порушенням чинного законодавства, а також громадянина Азербайджану, який перебуває на території України з порушенням міграційного законодавства. Тривають подальші слідчі дії.

Related

Гаряча новина 8707468899858500792

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item