Чемодан, вокзал – Росія, так зустрічали Московський патріархат в Ужгородській міськраді (ВІДЕО)


Чемодан, вокзал – Росія, – такими словами зустрічали представників Московського патріархату в Ужгородській міськраді

Під час чергового засідання Ужгородської міської ради сесійна зала була переповнена священнослужителями та військовими. Все через питання про виділення земельної ділянки площею майже 14 соток під будівництво храму Мукачівської єпархії Української Православної церкви Московського патріархату на вулиці Минайській, 71. Бійці АТО наполегливо вимагали зняття його з порядку денного.ПИШЕhttp://trubyna.org.ua/novy

В’ячеслав ХАРЧЕНКО, військовослужбовець

Ми учасники бойових дій, ми рахуємо, що виділення зараз цих 14 сотин Московському патріархату – це є така ж сама диверсія проти українського народу і це зіграє тільки на руку сепаратистським настроям і відвертим сепаратистам, які знаходяться у нас на Закарпатті. Це перше питання. Ми вимагаємо, щоб зняти це питання з голосування про виділення цих 14 сотин

Опісля на голосування поставили рішення про зняття цього питання з порядку денного. «За» проголосувало 27 депутатів із 32-х зареєстрованих. Не дивлячись на неодноразове прохання мера про спокійне вирішення справи, все завершилося бійкою, криками та блокуванням трибуни.

Ця земельна територія є частиною загальної ділянки розміром у майже 30 соток, яка ще в 2003 році була виділена для єпархії Української Автокефальної Православної Церкви на вул. Минайській, що підтверджується відповідними рішеннями сесії Ужгородської міської ради. Зараз за неї борються представники двох конфесій.

Наразі у роботі пленарного засідання оголосили перерву на невизначений термін. В сесійній залі тривають сутички. Однак, за словами міського голови, є ще ряд важливих питань, які необхідно розглянути. Тому після переговорів з головами фракцій все ж вирішать, коли продовжити засідання.
Ужінформ



















Related

Суспільство 3367418345433794175

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item