На Донбасі загострення: у ЗСУ найбільші втрати за час "перемир'я"


За добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули двоє українських воїнів, вісім отримали поранення.
Про це сказав речник штабу АТО Ярослав Чепурний у коментарі "112 Україна".
"Кількість обстрілів, яким піддав противник позиції ЗСУ, різко зросла. Позаминулої доби їх було 18, минулої - 47. Ворог значно розширив номенклатуру озброєння. Із танків і гармат 125-міліметрового калібру обстрілював захисників шахти "Бутівка" та промзони в районі Авдіївки. Противник не використовував танки з 31 березня.
Обстріли були важкі. За 20 діб режиму тиші не було таких втрат, як учора. Двоє військовослужбовців загинули, вісім отримали поранення", - сказав Чепурний.
"З початку доби противник сім разів обстріляв позиції українських військ. Двічі гатив по опорних пунктах у районі Пісків із використанням гранатометів та стрілецької зброї. Інші п'ять обстрілів припали на опорні пункти на приморському напрямку. Двічі ворог обстріляв захисників Мар'їнки, двічі - морських піхотинців поблизу Водяного", - додав речник штабу АТО.
З 1 квітня в зоні бойових дій розпочався Великодній режим тиші. Про це 29 березня у Мінську домовилася Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі.

Related

Події в Україні 4238139038593650247

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item