У США почали розслідування угод екс-радника Трампа

Екс-радник президента США з нацбезпеки Майкл Флінн

У Міноборони визначать, чи порушив Флінн необхідну процедуру отримання фінансів від іноземних урядів і компаній.

Міністерство оборони США почало офіційне розслідування про отримання колишнім генералом, радником президента США Майклом Флінном великих грошових винагород від іноземних урядів і компаній, зокрема з боку Росії, пише The Washington Post.
Відзначається, що Пентагон почав розслідування щодо грошей, отриманих від іноземних груп колишнім радником Трампа з питань національної безпеки і відставним генерал-лейтенантом Майклом Флінном. 
Контролюючий орган американського Міноборони визначить, чи порушив Флінн необхідну процедуру отримання фінансів від іноземних урядів і компаній. За чинним законодавством, відставні високопоставлені військові чини підпадають під заборону отримувати будь-які платежі або запозичення від іноземних держав, за винятком випадків, коли на це дається особливий дозвіл. 
Як було раніше встановлено, Флінн отримав 45 тисяч доларів 2015 року для участі в заході російського пропагандистського телеканалу Russia Today, який повністю контролюється урядом Росії. 
Крім того, він працював як іноземний агента, що представляв інтереси Туреччини в компанії Inovo BV, яка восени минулого року перевела на рахунки заснованої Флінном групи Flynn Intel Group 530 тисяч доларів. 
Нагадаємо, в лютому Флінн пішов з посади радника з нацбезпеки після того, як виявилося, що він дав неправильну інформацію високопоставленим чиновникам Білого дому щодо своїх розмов з російським послом у США Сергієм Кисляком. 
Пізніше стало відомо, що три компанії з Росії заплатили Флінну більш як 50 тисяч доларів за співпрацю.

Related

Події у світі 48196034236691620

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item