Затримали грабіжників аптек і ювелірного магазину


Працівники карного розшуку обласної поліції затримали двох грабіжників ювелірного магазину та чотирьох крадіїв, які неодноразово нападали на аптеки та заправки у Львові та області.

Про це заявив начальник управління обласної поліції Валерій Середа.

Затримали три групи, а це шість осіб, які займались злочинною діяльністю. Одна група затриманих - це двоє раніше судимих чоловіків, які 22 березня вчинили збройний напад на ювелірний магазин на вул. Городоцькій у Львові та поранили охоронця. Завдали збитків на суму близько 200 тис. грн. Один з них мешкає у Черкаській області і був затриманий Черкасах. Другий - мешканець Донецької області, але під фальшивими документами переховувався на Київщині. Затримали його у місті Біла Церква.

"Дружина для його прикриття написала заяву до поліції про його зникнення безвісти, а тим часом він жив під іншими документами. Вони навмисно вчиняли грабіжки не в тих областях, де проживають", - каже Валерій Середа.

Злочинці вчинили щонайменше чотири грабежі на території України. У чоловіків вилучили зброю, ювелірні вироби та гроші.

Ще дві групи затриманих вчинили щонайменше сім грабунків на території Львівщини. Усі вони відбувались із погрозою застосування вогнепальної зброї.
"Вони нападали на автозаправки у місті Жидачеві Львівської області. Обкрадали аптеки у Сихівському та Залізничному районах Львова. Одна з цих груп - це двоє студентів вищих навчальних закладів Львова, що є уродженцями Львівської області. В іншій групі є мешканець Львівщини та Кіровоградщини", - додає начальник обласної поліції.
Усім затриманим оголошено про підозру у вчиненні грабежів. Справу кваліфікували як розбійний напад. Досудове розслідування триває.

Related

Гаряча новина 6121132622919987426

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item