Захарченко: Готуємося до конфедерації з Україною

Олександр Захарченко називає нинішню владу в Києві "жадібною і порочною"

Для глави ДНР майбутнє бачиться "різноманітним".

 
Глава самопроголошеної ДНР Олексадр Захарченко допустив повернення "республіки" до складу України на конфедеративних засадах. Про це він сказав в інтерв'ю Известиям.
 
За словами Захарченка, про федералізацію вже пізно домовлятися і "цей поїзд пішов", а зараз сепаратисти готові вести діалог з Україною "тільки на засадах рівноправності, як незалежна держава".
 
"Може бути, як незалежна держава, ми готові будемо домовлятися з Києвом про співіснування на конфедеративних засадах, – заявив Захарченко, підкресливши, що це стане можливим тільки після того, як "у Києві зміниться не просто влада, але і вся правляча еліта".
 
На його думку, нинішня українська еліта – "жадібна і порочна".
 
Також Захарченко зазначив, що війна, рано чи пізно, закінчиться переговорами про засади співмешкання з Україною, тому що "географію не скасуєш".
 
"Ми готові до цих переговорів уже зараз. Але Київ до них не готовий. І за цієї влади не буде готовий. Так що майбутнє залишається різноманітним. І серед цих варіантів є як мирні переговори, так і війна", – резюмував лідер донецьких сепаратистів.
 
Як повідомлялось, 2 березня Олександр Захарченко заявив, що України не стане, максимум, через 60 днів. Цей строк закінчується через тиждень.
 
Нагадаємо, що суд в Україні дозволив заарештувати главу ДНР Захарченка. Зараз у нього статус підозрюваного у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 258-3 КК України ("створення терористичної групи чи терористичної організації).

Related

Події в Україні 8007589416967231730

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item