"Вони вкрали пам'ять про сина" - мати загиблого військовслужбоця просить повернути речі сина.

У загиблого військовослужбовця побратими вкрали цінні речі. Матері хлопця повернули старий рюкзак й стоптані берці.
Про це розповів Дмитро, військовик 72-ї окремої механізованої бригади.
"На позиції розірвався міномет "Молот". Я єдиний залишився живий. А Олександр Педак з Запоріжжя, Олег Новохатько з Черкащини, та доброволець Дмитро Сумський з Київщини - загинули. Бачив те на власні очі". - розповідає боєць, який зараз лікується у шпиталі міста Дніпра.
За кілька днів тіло хлопця привезли до матері. А разом із ним - стару сумку, берці та форму. Жінка була шокована - адже речі виявилися чужими. Військові побратими Олега скористалися загибеллю товариша й привласнили мобільний телефон, WF- роутер, тактичний ліхтарик і новий рюкзак. Усього речей майже на 8 тисяч гривень.
Автор: Facebook
24-річний Олег Новохатько навчався в Черкасах на інженера механіка
"Бог із ними, з грошима. Вони вкрали пам'ять про сина. Сподіваюся. У них прокинеться сумління й вони повернуть речі. Це єдине, що в мене залишилось", - каже матір загиблого військовика.
24-річний Олег Новохатько навчався в Черкасах на інженера механіка. Контракт із ЗСУ підписав навесні минулого року. Загинув 31 березня в Авдіївській промзоні. Поховали Олега 2 квітня в рідному селі Сердюківка Смілянського району.
За даними зведень прес-центру штабу АТО за березень 2017 року загинув 31 боєць, 147 - отримали поранення, 34 - травмовані. Наймолодшому з загиблих воїнів виповнилося 18 років, найстаршому — 50.

Related

Суспільство 3087714865738223668

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item