Вибух у Пітері: названо ймовірного терориста

Імовірний терорист-смертник, який здійснив вибух у метро Санкт-Петербурга

Вибух у метро Петербурга влаштував терорист-смертник. За попередніми даними, це 23-річний уродженець Середньої Азії.

Терорист-смертник, який здійснив вибух у метро Санкт-Петербурга, за попередніми даними, діяв сам. Про це повідомило Інтерфакс джерело в правоохоронних органах.
За його словами, чоловік залишив вибуховий пристрій, закамуфльований під вогнегасник, на станції метро Площа повстання. Ця бомба не спрацювала і згодом була знешкоджена.
"Сівши у вагон метро, ​​підозрюваний у скоєнні злочину привів у дію вибуховий пристрій між станціями Сінна площа і Технологічний інститут", - сказав співрозмовник агентства.
За його словами, другий чоловік, якого підозрювали в причетності до теракту, добровільно з'явився в поліцію і заявив про свою невинність. Проте поки з ним працюють співробітники правоохоронних органів.
Джерело відзначило, що, попередньо, потужність бомби, що розірвалася, становила близько 1 кілограм у тротиловому еквіваленті, потужність вибухового пристрою - близько 300 грамів тротилу. Обидва вибухові пристрої були начинені вражаючими елементами.
Телеканал П'ятий канал (Росія) опублікував у своєму мікроблозі в Twitter фотографію людини, яка імовірно заклала вибуховий пристрій на станції Площа повстання.
Бомбу в метро взорвал смертник. Его личность установлена #САНКТ_ПЕТЕРБУРГhttps://t.co/DfgKPU8VI6 pic.twitter.com/hCU9VNiqsK
— Пятый канал Новости (@5tv) 3 апреля 2017 г.
Телеканал також повідомив, що виявлені і впізнані останки терориста, який підірвав бомбу в метро.
Відзначається, що 23-річний уродженець Середньої Азії, за інформацією співробітників спецслужб, перебуває в тісному зв'язку з радикальними ісламськими угрупованнями, які діють на території Росії.
Нагадаємо, вдень 3 квітня на перегоні між станціями Сінна площа і Технологічний інститут метро Санкт-Петербурга стався вибух. За останніми даними, теракт забрав життя 11 людей, ще 45 пасажирів отримали поранення.

Related

Події у світі 570348074143021939

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item