У Генпрокуратурі РФ назвали вибух у Петербурзі терактом


Офіційний представник Генпрокуратури Росії Олександр Курінний назвав сьогоднішній вибух у метро Санкт-Петербурга терористичним актом.
За його словами, прокуратура перевірить усі обставини, що стосуються події. Зокрема, пов'язані з гарантуванням безпеки. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "Вести 24", пише ТАРС.
"Ми висловлюємо співчуття родичам загиблих і всім, хто постраждав", - сказав Курінний. Він наголосив, що розслідуванням вибуху займаються слідчі органи. Але прокурорська перевірка "торкнеться абсолютно всі аспектів". До неї залучать і співробітників транспортної прокуратури.
У понеділок вдень Санкт-Петербурзі між станціями "Сінна площа" та "Технологічний інститут" стався вибух. Спрацювала саморобна бомба. За попередньою інформацією, загинули 9 осіб, постраждали понад 20. Крім того, в метро була закладена ще одна бомба - на станції "Площа Повстання".
Метро зачинили. Міська влада оголосила, що весь наземний транспорт в Петербурзі буде в понеділок безкоштовним. Вивели додаткові автобуси, які дублюють маршрути метро. Таксисти і власники машин розвозять людей безкоштовно.

Related

Гаряча новина 2537252592551174674

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item